Zrodila sa nová značka čokolády, je tu ZAX

Sme svedkami zrodenia novej značky čokolády: dnes, dňa 5. novembra doobeda, bola aj oficiálne uvedená na trh čokoládovňa Zax, tvorca kreatívnych a prémiových cukroviniek.

Zsuzsa Varga sa už dlhší čas venovala výrobe čokolád na amatérskej úrovni. Z tohto milého a sladkého hobby sa zrodila Zax, ktorá sa po čase pretransformovala do vážneho a seriózneho obchodného podnikania. Táto čokoládovňa na brehu Dunaja sa vyznačuje surovinami vybranej kvality a pracuje s najnovšími technológiami dnešnej doby.

Ani výhľad zo Zaxu nie je na zahodenie – z okien čokoládovne je badateľný komárňanský Alžbetin most. Jednou zo zaujímavostí Zaxu je aj to, že sa vyrába v rozsiahlejšej časti mesta, na slovenskej strane.

Snahou tejto jedinečnej značky je osloviť predovšetkým zaľúbencov prémiových cukroviniek na maďarskom trhu; následne by svoju orientáciu chceli rozšíriť aj na český a rakúsky trh.

Na dnešnom doobedňajšom predstavení sa o tejto čokoládovej novinke zmienil módny expert Dr. Miklós Schiffer, ktorý vyzdvihol jej štýlovosť a ojedinelosť, ako aj žiarivosť farieb. Na druhej strane sa čokolády Zax dočkali pochvaly aj z akademickej pôdy z úst Dr. Gabriella Mészáros, ktorá je aj držiteľkou ceny Par Excellence. Podľa jej slov sú čokolády Zax  vynikajúce aj samy o sebe, pričom ich chute a jedinečnosť vyniká aj popri kvalitných vínach a šampusoch.

Pôvodný článok nájdete tu: magyarkonyhaonline.hu